INGATLANJOG

Irodánk fő tevékenységi területe az ingatlanjog. A jogi konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk adásvételi, ajándékozási, csere és vegyes szerződéseihez, és az ingatlan-nyilvántartást érintő bármely jogügylethez.

Ingatlan adásvétel során különös figyelmet fordítunk a kiszolgáltatottabb pozícióban lévő vevő jogvédelmére, különös tekintettel a hitel elemet tartalmazó jogügyletekre.

A hitelintézetekkel fenntartott folyamatos kapcsolatunk révén a kölcsön elemet tartalmazó jogügyletekben irodánk nagy tapasztalatra tett szert. Garantáljuk a gyors és zökkenőmentes ügyintézést.

Tanácsadást nyújtunk a vagyonátruházás során felmerülő adó és illetékkötelezettségekről, illetékkedvezményekről és mentességekről. Irodánk társasházak jogi képviseletét is ellátja.

Elbirtoklás, ingatlanok használati mód váltása, használati megállapodás, ingatlan bérbeadás, hasznosítás és beruházás során felmerülő kérdésekben kérje tapasztalt kollégáink véleményét az info@drnemes.hu e-mail címen.